Mana

- egl-ikoni ja j-rockin kuningas

Mana (Manabu Satou) oli Malice Mizerin kitaristi ja ns. keulahahmo. Hän yhdessä Közin kanssa perustivat Malice Mizerin, mutta bändin jäätyä tauolle Mana perusti Moi Dix Mois -nimisen sooloprojektin, jota tukevat vokalisti Seth ja K, joka hoitaa kitaran Manan lisäksi. Mana on lahjoittanut suuria summia orpokodeille ja lapsille, jotka elävät köyhyydessä.

Mana on herättänyt huomiota pukeutumisellaan. Hän esiintyy julkisuudessa naiseksi pukeutuneena. Tämä ei kuitenkaan liity millään tavalla transvettiitteihin tai homoihin, vaan kuuluu Japanilaisten muusikoiden luomaan imagoon Visual Kei:hin, mikä ei siellä ole lainkaan epätavallista. Pukeutumistyylilleen Mana on antanut nimen EGL (Elegant Gothic Lolita) ja on pitkälti vaikuttanut sen leviämiseen ja kehittymiseen. Hänellä on myös oma lolita-vaatebrändi nimeltä Moi-Méme-Moitié.

Manasta kerrotaan, että hän on erittäin epäsosiaalinen. Hänen tapoihinsa kuuluu olla hymyilemättä julkisuudessa. Myöskään haastatteluja Mana-sama ei anna itse, vaan hänellä on toimittajia varten mukana avustaja, joka puhuu hänen puolestaan ja vastaa toimittajien kysymyksiin. Mana ei myöskään ole tiettävästi antanut ainuttakaan nimikirjoitusta uransa aikana.

mannaa2
manaaaaaa

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player